A 2010. március 18-án született Varga Hunor a DVTK U9-es csapatnak a kapusa. 2017-ben a Floridában nyaralt a nagymamájánál, és a FCBEscola Soccer Campben edzett, ahol olyan jó teljesítményt nyújtott, hogy a szakemberek őt választották a VII. FCBEscola International Tournamenten induló egyik amerikai csapat kapusának. 

A tornáról annyit kell tudni, hogy az FC Barcelona égisze alatt működő minden iskola és tábor Sidney-től Indiáig, az Egyesült Államoktól Dubai-ig a világ minden részéről elküldi csapatát. Idén több mint 1900 gyerek gyűlt össze Barcelonában. A szervezők megadták az esemény rangját, a nyitóünnepséget a Camp Nouban tartották, ahol Sergi Roberto, az FC Barcelona sztárja volt a díszvendég.

Varga Hunor az  Abel Martinez által irányított FCBEscola Camp USA Blue csapatával az első három napot edzőtáborban töltötte Cambrilsban húsvét előtt. Az edzések mellett játszottak egy felkészülési mérkőzés is, ahol 8-1-re verték helyi ellenfelüket. 

Az U8-as korosztályban 32 csapat indult, akiket nyolc csoportra osztottak, a mérkőzéseket a  La Masiában, az FC Barcelona akadémiájának pályáin rendezték. Varga Hunor csapata végül az 5. helyen végzett 5 győzelemmel és egy döntetlennel. A fiatal kapusnak hatalmas élményt jelentett ez a néhány nap, amelyet a közös fotó koronázott meg Sergi Robertóval a záróünnepségen.

Mi pedig ehhez csak annyit tudunk hozzátenni, hogy sok erőt és kitartást kívánunk a következő években, hogy egyszer láthassuk Varga Hunort a Diósgyőri Stadion kapujában!

Eredmények

Csoportmérkőzések
FCBE USA Blue (Egyesült Államok) - FCBE Suissa (Svájc) 2-1
FCBE Qingdao (Kína) - FCBE USA Blue 0-5
FCBE Rio de Janiero (Brazília) - FCBE USA Blue 0-2 

Nyolcaddöntő
FCBE Barcelona Grana (Spanyolország) - FCBE USA Blue 1-1 (büntetőkkel az ellenfél jutott tovább)

5-8. helyért
FCBE USA Blue - FCBE Istanbul Beko Grana (Törökország) 5-1

5. helyért
FCBE USA Blue - FCBE Varsovia (Lengyelország) 3-2

Végeredmény

1. FCBE Barcelona Blau 
2. FCBE Barcelona Grana

5. FCBE Camp USA Blue

Varga Hunor edzői a DVTK-ban

Vezetőedző: Varsányi Zsolt
Másodedző: Sárréti Géza
Kapusedző: Kiss József
Szekcióvezető: Teodoru Borisz