MAC Budapest – DVTK Jegesmedvék 4-0

- A legfájóbb pont a meccsen, hogy nem működtünk csapatként. Nem küzdöttünk eléggé, nem tartottuk be azokat a dolgokat, amiket megbeszéltünk. A támadó harmadban rengeteg helyzetet hagytunk ki viszont a védekezésben túl puhák és nagyvonalúak voltunk.

DVTK Jegesmedvék – UTE 4-2

- Szeretnék köszönetet mondani az U18-as csapatnak és edzőjüknek, hogy segítettek abban, hogy 3 sorral tudjunk játszani. A meccs első szakaszában sok technikai hiba volt mindkét oldalon és a kapuk sem forogtak igazán veszélyben annak ellenére, hogy 1-1 el zártunk. Ahogy a meccsen haladtunk előre egyre jobban sikerült érvényesíteni az akaratunkat és uraltuk a meccset. A harmadik harmadban önfeláldozó munkával sikerült kivédekezni egy kettős hátrányt és egy simát is. Ez volt a meccsnek olyan pontja, ahol éreztük, hogy ezt a győzelmet senki nem veheti el tőlünk

Győri Nemak ETO HC – DVTK Jegesmedvék 2-12

- A Győr elleni meccset mindenképpen szerettük volna megnyerni. Nem kezdődött túl nagy iramban a mérkőzés, de ahogy haladtunk előre egyre jobban belelendültünk és magabiztos győzelmet arattunk. Sok sikert a Győrnek a továbbiakban!

Tabella