Röplabda Női Extraliga - 5-8. helyért, 3. mérkőzés

FATUM-Nyíregyháza - DVTK Ongropack 3:0 (12, 14, 24)

2024. március 24. vasárnap - Nyíregyháza, Continental Aréna
300 néző - Vezette: Jámbor Tamás Zoltán, Barabás Barnabás Ádám (Selmeczi Vanda, Tóth Tamás)

FATUM-Nyíregyháza: Galvao 5, Jeremic 8, Nagy S. 8, Kocic 20, Szabó L. 4, Carabali 8. Csere: Tóth F. (liberó), Antivero 2, Rufin-Martinez 1. Vezetőedző: Adrian Chylinski.
DVTK-Ongropack: Jovanovics 8, Skoric 9, Prosvirina 3, Einarsdóttir M., Egri K. 8, Hollósi 5. Csere: Kundrák (liberó), Hegyi, Kalmár, Einarsdóttir H., Horváth. Vezetőedző: Németh Szabolcs

Edzői értékelés

Adrian Chylinski: Az első két szettet végig kontrolláltuk, és jól játszottunk. A harmadik szoros volt, döntő volt, hogy Asly Antivero remekül állt be, és sikerült fordítanunk. Most végre pihenhetünk egy kicsit, aztán készülünk az Újpest ellen, mert szeretnénk megszerezni az ötödik helyet a bajnokságban!

Németh Szabolcs: Gratulálok a Nyíregyházának! A találkozó elejét abszolút koordinálták a hazaiak, hamar kialakították a két szettes előnyt. A harmadik játszmára aztán mi is megérkeztünk a mérkőzésbe, egészen szettlabdáig jutottunk, de, ahogy a szezon során már sokadszor, földbe gyökerezett a lábunk és nem tudtuk átlépni a saját árnyékunkat. Ez a párharc lezárult, holnaptól gőzerővel készülünk a Balatonfüred ellen!