NB III., Észak-Keleti csoport, 28. forduló

DVTK II. F4R - Putnok FC 0-2 (0-0)

DVTK Edzőközpont, 150 néző. Játékvezető: Takács Ákos (Benkő Róbert, Szabó Ferenc Szilárd).
DVTK II. F4R: Bánhegyi B. - Komlósi B., Bacsa B., M. Zrnic, Ferencsik B. - P. Zrnic, Szamosi Á., Ferencsik S. - Demeter M., Fekete V., Y. Leshchynskyi. Vezetőedző: Szamosi Tamás. 
Putnok FC: Mészáros D. - Mrva P., Galacs E., Lőrincz A., Pócsik B., Korbély K., Tordai B., Boros G., Váradi Á., Vattay M., Nemes M. Vezetőedző: Szala Ákos. 

Csere: Mrva P. helyett Kovács D. a 25., Ferencsik S. helyett I. Stavinchuk a 46., Y. Leshchynskyi helyett Sáreczki Sz. a 64., Fekete V. helyett Hetyei Sz. a 70., Ferencsik B. helyett Balázsi L. a 79., Szamosi Á. helyett Sipos Zs. a 79., Vattay M. helyett Gulyás M. a 88. percben. 
Sárga lap: Y. Leshchynskyi a 16., Ferencsik S. a 20., Lőrincz A. a 31., Galacs E. a 46., Szamosi Á. a 63., Komlósi B. a 67., Tordai B. a 87., Sztankó D. a 90. percben.  
Piros lap: P. Zrnic az 54. percben. 
Gólszerző: Lőrincz A. (0-1) a 63., Boros G. (0-2) a 73. percben. 

Kulcspillanatok

54. perc:  Kovács kapott labdát a középpályán, amivel megindult a baloldali oldalvonal felé. Zrnic Patrik szabálytalankodott vele, amiért piros lapot kapott

63. perc: Jobb oldali putnoki szögletre a hosszú oldalon Lőrincz Attila érkezett, és közelről a kapuba helyezett, 0-1

73. perc: Egy rövid passzos szabadrúgás kombináció után Nemes adott be, Boros Gábor középen érkezett, és fejjel a kapuba továbbított, 0-2.

Vezetőedzői értékelés

Szamosi Tamás: - A kiállításig abszolút egyenrangú ellenfelei voltunk a bajnokaspiránsnak. Ezután a Putnok kihasználta az emberfölényt, és megnyerte a mérkőzést. 

Szala Ákos:- Fontos győzelmet arattunk. Az első félidőben még kapkodó volt a játékunk, de a második játékrészre megtaláltuk a ritmusunkat és megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. 

Fotó: Balla Miklós