Június 18-án, vasárnap a Borsod MTB Series 3. kazincbarcikai futamán 14 DVTK Cycling Teames indulónak szurkolhattunk, akik közül hatan is összetett dobogós helyről várták a folytatást az első két futam ponttáblázata alapján.

A szombati pályabejárás alkalmával tökéletes talajú, rövid, de meredek emelkedőkkel tarkított technikás nyomvonalú pálya várta kerékpárosainkat, amit az éjszakai esőzés a versenynap reggelére csúszóssá és jóval nehezebbé tett, azonban ez az idő múlásával rohamosan javult.

A 4 különböző hosszúságú pályán először a kisebbek (mini-, kis pálya) majd a nagyobbak (közepes-, nagy pálya) szálltak harcba a szlovák versenyzőkkel igencsak megtűzdelt nemzetközi mezőnyben.

Az U9-es lányoknál Vámos Janka nagyszerű versenyzéssel az első helyen zárt, míg a DVTK második aranyérmét a hobbi női kategóriában Andorkó Andrea szerezte. A Diósgyőr két ezüstérmét Mády Áron és Rózsa Dániel gyűjtötte be, előbbi az U11-eseknél, míg utóbbi az U17-esek versenyében. Az U15-ösök népes mezőnyében öt DVTK-s indulónak is szoríthattunk, akik közül Leányvári Benjamin éppen lemaradt a pódiumról.

A negyedik, és egyben záró forduló előtt több kerékpárosunk is dobogós helyről várhatja a július 16-ai Miskolci megmérettetést.

Borsod MTB Series, 3. forduló - Kazincbarcika

U9 fiú

Király Géza Máté 7. hely

U9 lány

Vámos Janka 1. hely

U11 fiú

Mády Áron 2. hely

Szőnyi Zalán 8. hely

Gajda Ákos 11. hely

U15 fiú

Leányvári Benjamin 4. hely

Andorkó Levente 5. hely

Vizi Bálint 8. hely

Juhász Áron 11. hely

Éles Roland 14. hely

U17 fiú

Rózsa Dániel 2. hely

Felnőtt férfi

Gönczi Mátyás 7. hely

Hobbi Női

Andorkó Andrea 1. hely

Hobbi férfi

Király Géza 8. hely