Beharangozó 2023. szeptember 30., szombat

Gyere hamarabb vasárnap is!

A nézőszámra és a hangulatra a vasárnap esti DVTK - KTE mérkőzésen sem lesz panasz, hiszen már bőven több mint 5000 hely gazdára talált, és folyamatosan fogynak a jegyek. A nagy érdeklődésre való tekintettel ismét arra kérünk mindenkit, hogy ne hagyja a jegyvásárlást az utolsó pillanatra és lehetőség szerint érkezzen meg hamarabb a stadionhoz. A mérkőzés előtt ezúttal is színes családi programokkal várjuk a szurkolókat!

Gyere hamarabb vasárnap is!

OTP Bank Liga 8. forduló

2023. október 1., vasárnap
17:30 Diósgyőri VTK - Kecskeméti TE (Tv.: M4 Sport)

Gyere hamarabb a meccsre!

A nagy érdeklődésre való tekintettel kérjük szurkolóinkat, ne hagyják a jegyvásárlást az utolsó pillanatra, és érkezzenek a szokottnál is hamarabb a mérkőzésre, hiszen így elkerülhetjük a mérkőzés előtti hosszú sorok kialakulását a pénztáraknál és a beléptetés során is. 

A DVTK Stadion kapui 16 óra 30 perckor nyílnak. A DVTK Shop és a stadion pénztárai vasárnap 12 órától várják a szurkolókat, de a jegy.dvtk.hu oldalon 0-24 óráig megvásárolhatok a belépőjegyek.

Meccs előtti programok a DVTK Stadion mellett

A Habos oldal söröző 15 óra 30 perckor nyit ki. 16:00 és 17:00 között ismét Happy Hour várja a drukkereket.

A DVTK ezúttal is DJ-vel és különféle attrakciókkal várja a családokat, kicsiket és nagyokat egyaránt:

  • Ugrálóvár
  • Céllövő kapu
  • Dekázó verseny

A stadionon kívül az ingyenes családi programok 16 órakor kezdődnek.

Szurkolj a VIP szektorból!

A Diósgyőr - Kecskemét mérkőzésen is lehetősége van szurkolóinknak arra, hogy a DVTK korábbi legendás játékosaival, a megye üzleti életének szereplőivel és prominens személyiségeivel együtt, korlátlan étel- és italfogyasztás mellett szurkoljanak a csapatnak. Sok szeretettel várjuk vendégeinket a VIP szektorban is! Sőt, az idei évtől kezdődően a kisgyermekkel érkező családokat gyereksarokkal és animátorral várjuk. 

Környezetbarát repohár rendszerre vált át a DVTK Stadion

A 2023/2024-es bajnoki évtől kezdődően az egyszer használatos poharak helyett környezetbarát repohár rendszerre vált át a DVTK Stadion. Bár az országban már sok helyen évek óta működik hasonló rendszer, szurkolóink közül többen most fognak először találkozni vele.

Miért váltunk repohár rendszerre?

  • Környezetbarát - sokkal kevesebb hulladék keletkezik a mérkőzéseken, így óvjuk a környezetünket is
  • Praktikus - cserélhető vagy visszaváltható
  • Kényelmes - könnyű és nem törik
  • Trendi - egyedi tervezésű, gyűjthető poharak

Fokozott rendőri figyelem a gyalogosátkelőhelyek környékén

Mivel sajnálatos módon nem is olyan rég egy tragikus halálesettel végződő gázolás is történt a DVTK Stadion mellett, a Miskolci Rendőrkapitányság a DVTK hazai mérkőzései előtt és után fokozott figyelmet fordít a gyalogosátkelőhelyek, valamint a busz- és villamosmegállók biztonságára. Kérjük szurkolóinkat a megszokottnál is nagyobb körültekintéssel közlekedjenek! 

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a Diósgyőrt! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket!