Kézilabda Magyar Kupa 3. forduló

2023. november 28., kedd - Generali Aréna
17:00 Diósgyőri VTK - HE-DO B.BRAUN Gyöngyös

Molnár András, vezetőedző: Nem tudunk sajnos teljes csapattal a Gyöngyös ellen harcolni, de mindent meg fogunk tenni azért, hogy minél szebb eredményt érjünk el a nagyon komoly játékerőt képviselő első osztályú csapat ellen. Tisztességesen fogunk harcolni és küzdeni. Örülünk, hogy ilyen hamar megmérkőzhetünk egy ilyen szintű csapattal, ami régóta az NB I első feléhez tartozik, ez óriási büszkeség számunkra. Bízunk benne, hogy a kupameccseinkre jellemző hangulat lesz a találkozón és szurkolóink ismét nagy erőt adnak majd nekünk.

Gulácsi Bálint, átlövő: Sokat beszélgettünk már az öltözőben a meccsről. Egy NB I-es csapat érkezik, amit már nagyon várunk. A DVTK újjáalakulása óta nem játszott még ilyen magasan jegyzett csapattal szóval kivételes alkalom lesz a keddi. Az öltözőben, mint mindig nagyon jó a hangulat. A gödöllői meccs után még tart a regeneráció, de kedden természetesen mindent megteszünk majd, hogy a legjobbat tudjuk kihozni magunkból. Nagyon kemény meccsre számítunk, a Gyöngyös sokkal nagyobb játékerőt képvisel. Az NB I-ben elég régóta a közép- és élmezőnyhöz tartozik, tehát nagyon nehéz találkozóra számítunk. A szurkolóink minden meccsen nagyon sokat számítanak. Hosszú idő után hétvégén idegenben játszottunk és teljesen más érzés volt pályára lépni, egyenesen rossznak mondanám, úgyhogy ezúttal is várunk mindenkit szeretettel újra a Generáli Arénába.

Erste Liga 16. forduló

2023. november 28., kedd - Miskolci Jégcsarnok
18:30 DVTK Jegesmedvék - SC Csíkszereda

Jegyinfó

A kézilabda mérkőzések megtekintése az egész szezon során ingyenes, így a mostani Magyar Kupa találkozóé is. Azok számára, akik a kézilabda mérkőzés megtekintése utána az esti jégkorong találkozón is a helyszínen szurkolnának, a kézilabda mérkőzés kezdete előtt 16:30 és 17:00 között a Miskolci Jégcsarnok álló szektoraiba szóló tiszteletjegyet biztosítunk korlátozott, 400 darabos számban. Egy szurkoló kizárólag egy darab, saját részre szóló belépőjegyet vehet át a Generali Aréna bejáratánál.

A jégkorong mérkőzésre önmagában a belépőjegyeket elővételben is meg lehet vásárolni online, kényelmi díj nélkül a miskolcivsz.hu oldalon, illetve kényelmi díj felszámítása mellett a jegy.hu oldalon, valamint a helyszíni pénztárak is kinyitnak egy órával a találkozó kezdete előtt.

Gyere, szurkolj nekünk mind a két meccsen! Számít, ha itt vagy!