Beharangozó 2024. január 26., péntek

Szombaton az Arénában játszik a DVTK Ongropack

Az elmúlt héten a Békéscsaba elleni bravúrpontjának köszönhetően megszerezte első egységét az idei kiírásban a DVTK Ongropack röplabda csapata. A diósgyőriek a tabella harmadik helyért elfoglaló MÁV Előre Foxconn elleni mérkőzésre vinnék át lendületüket és gyűjtenének be további pontokat. A találkozó szombat este 18 órakor kezdődik a DVTK Arénában.

Szombaton az Arénában játszik a DVTK Ongropack


Röplabda Női Extraliga - 13. forduló

2024. január 27. szombat (Miskolc, DVTK Aréna) 
18:00 DVTK Ongropack - MÁV Előre Foxconn

Helyszín

DVTK Aréna
3533 Miskolc, Vanger Vilmos utca 6/A.

Közvetítés

A székesfehérváriak elleni találkozó élőben követhető a DVTK röplabda YouTube csatornáján.

Jegyinformációk

A 2023/2024-es szezonban a röplabda mérkőzésekre a belépőjegyek egységesen 1.500 forintba kerülnek. Jegyeket kizárólag a DVTK Aréna E szektorába lehet váltani. Vendégek számára a J szektorba nyílik lehetőség belépőjegyet váltani.

Hat éves kor alatti gyermekek számára a mérkőzés ingyenesen megtekinthető, viszont regisztrációs jegyet szükséges váltani a részükre, amit a DVTK Aréna recepcióján lehet megtenni.

A jegyek és bérletek személyesen hétfő-vasárnap 9:00 és 18:00 között a DVTK Aréna recepcióján van lehetőség megvásárolni. Meccsnapon kapunyitástól a mérkőzés kezdetéig is lehet személyesen jegyet váltani a a DVTK Arénában. Online vásárlásra a dvtkarena.jegy.hu oldalon van lehetőség.

Játékvezetők

A MÁV Előre Foxconn elleni találkozón - ahogy a szezon hazai találkozóin tulajdonképp megszokhattuk - Villás Tibor Richárd és Rácz Gábor párosa fújja a sípot.

Ellenfelünkről

A MÁV Előre Foxconn női csapata - a férfiak szintén a legfelsőbb osztályban, az NB I. Extraligában szerepelnek - az idei bajnokságba jelentősen megerősödve vetette bele magát. Ennek eredménye az alapszakaszbeli jó szereplés, jelenleg a dobogó legalsó fokát foglalják el, 22 megszerzett egységükkel azonos pontszámmal állnak a KNRC együttesével, ám jobb győzelmi mutatóval rendelkeznek. Idegenbeli mérlegük kevésbé acélos, a Swietelsky-Békéscsaba, a Vasas Óbuda és a KNRC együttesétől is sima, 3:0-ás vereséget szenvedtek, míg három ponttal távoztak az UTE-tól és két egységet hazavittek a Szent Benedek RA gárdájától is.

A forduló programja

2024. január 25. csütörtök

17:00 FATUM-Nyíregyháza - Vasas Óbuda 1-3

2024. január 27. szombat

18:00 DVTK Ongropack - MÁV Előre Foxconn
19:00 UTE - KNRC

2024. január 28. vasárnap

17:00 Swietelsky-Békéscsaba - Szent Benedek RA

Tabella