Összefoglaló 2024. április 15., hétfő

U13: DVTK - DVSC 7-1 (5-1)

Szép gólok, meggyőző teljesítmény. Az U13-as DVTK hazai pályán kétséget sem hagyott afelől, hogy melyik a jobb csapat.

U13: DVTK - DVSC 7-1 (5-1)



Országos U13-as Bajnokság, 
Észak-Keleti csoport, 21. forduló

Diósgyőri VTK - Debreceni EAC 7-1 (5-1)

DVTK Edzőközpont, Játékvezető: Fotiu Pavlosz
Diósgyőri VTK: Tamás B. - Vigh V., Orbán M., Német Z., Tóth M., Kapitány D., Bárány N., Sőregi N., Oláh F. Csere: Tasnádi Zs., Kaptiány Z., Bárány K., Varga R., Pelyhe Á., Varga Zs., Farkas A., Derzsényi Á., Mester Z. Vezetőedző: Nyeste János. 
Debreceni EAC: Ujvárosi Zs. - Csernyik L., Hidi L., Bacsa B., Mányi G., Sebestyén Z., Nagy R., Ungvári Z., Molnár P. Csere: Faragó S., Laczikó I., Laczkó S., Bényei T., Greskó B., Szabados K. Vezetőedző: Bereczki Tamás. 

Gólszerző: Kapitány Z. (1-0) a 24., Kapitány Z. (2-0) a 29., Derzsényi Á. (3-0) a 30., Farkas A. (4-0) a 32., Csernyik L. (4-1) a 35., Tasnádi Zs. (5-1) a 38., Varga Zs. (6-1) az 51., Sőregi N. (7-1) a 60. percben. 

Nyeste János: - Voltak nehézségeink a mérkőzés elején, de gyorsan változtattunk. Távol helyezkedtünk az ellenfél játékosaitól, labdaszerzésnél nem találtuk a megfelelő távolságokat. Labdavesztés után nem támadtunk vissza elég hatékonyan és a visszarendeződés sok esetben lassú volt. A második negyedben már jól működtek a megbeszélt változtatások, és a jó helyzetkihasználásnak köszönhetően eldöntöttük a találkozót. Gratulálok az egész csapatnak, és szeretném kiemelni a két feljátszó U12-es játékost, akik jól illeszkedtek a játékunkba és kiemelkedően teljesítettek a találkozón.