• U19: Honvéd-MFA - DVTK 2-0 (2-0)
    Vereséget szenvedett a DVTK a Budapest Honvéd otthonában az U19-es bajnokság hatodik fordulójában. A vendéglátók az első félidő közepén szereztek meg a vezetést, amelyet a szünet előtt sikerült tovább növelniük. A második játékrészben pedig már nem született újabb találat.
  • U17: DVTK - PMFC 4-1 (1-0)
    Magabiztos győzelmet aratott hazai környezetben a Diósgyőr csapata a PMFC ellen az U17-es bajnokság 6. fordulójában. A DVTK részéről Kitl Krisztián mellett Kacsó Attila, Zavodni Tamás és Varga József tudott eredményes lenni.
  • U16: DVTK - PMFC 1-1 (0-0)
    Döntetlennel zárult a DVTK és a PMFC összecsapása Miskolcon az U16-os bajnokság 6. fordulójában. A vezetést a vendégek szerezték meg a második félidőben, de a diósgyőrieknek sikerült az egyenlítenie Korbély Kristóf találatával, így a két csapat 1-1 ponttal lett gazdagabb.
  • U15: Honvéd-MFA - DVTK 4-1 (2-1)
    Schmidt Ákos góljával a mérkőzés elején megszerezte a vezetést Diósgyőr a Honvéd otthonában, ám a vendéglátók még a félidő vége előtt megfordították az állást. A budapestieknek a második félidőben sikerült tovább növelni előnyüket, így végül magabiztosan tartották otthon a három pontot.
  • U15 "B": Sajóvölgye Focisuli - DVTK 2-3 (2-0)
    Parádés második félidőt produkálva győzött a DVTK. A szünetben 2-0-ra vezetett a hazai csapat, a második játékrész elején azonban gyorsan egalizált Kolompár Krisztián és Gondos Adrián révén a piros-fehér együttes, majd Antal Áron találatával a Diósgyőr a győzelmet is megszerezte.
  • U14: Honvéd-MFA - DVTK 0-3 (0-2)
    Magabiztos sikert aratva Stefán Bendegúz, Helecz Dominik és Figeczki Ágoston góljaival 3-0 arányban legyőzte a DVTK csapata a Honvédot. Az U14-esek ezzel megszerezték idei első győzelmüket.
  • U13: Sajóvölgye Focisuli - DVTK 0-1 (0-1)
    A bajnokság 6. fordulójában idegenben győzött a DVTK U13-as csapata. Szajky Donát első félidei találata három pontot ért. Győzelmével a piros-fehér gárda fellépett a dobogó legalsó fokára, megelőzve szombati riválisát.
Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!