• U19: DVTK - Grosics Akadémia 2-0 (1-0)
    Hazai pályán gyűjtötte be a három pontot a DVTK csapata a Grosics Akadémia ellen az U19-es bajnokság hetedik fordulójában. A diósgyőriek részéről az első játékrészben Szabó Balázs volt eredményes, míg a második félidőben Molnár Martin talált az ellenfél hálójába.
  • U17: Honvéd MFA - DVTK 5-1 (3-1)
    Vereséget szenvedett a DVTK együttese a Honvéd vendégeként az U17-es bajnokságban. A diósgyőriek ugyan hamar megszerezték a vezetést Terjék Péter révén, ám ennek ellenére a hazaiak már az első félidőben komoly előnyre tettek szert, amit a második játékrészben sikerült tovább növelniük.
  • U16: Honvéd-MFA - DVTK 2-0 (1-0)
    Nem sikerült a DVTK-nak elhoznia a három pontot a Honvéd otthonából az U16-os bajnoksághetedik fordulójában. A budapestiek már a harmadik percben megszerezték a vezetést, előnyüket pedig tovább növelték az 57. percben.
  • U15: DVTK - Békéscsaba 8-0 (5-0)
    Fölényes győzelmet aratott hazai pályán a DVTK U15-ös csapata. Jordán András együttese 5-0-ás eredménnyel vonulhatott a szünetre, hogy aztán a második játékrészben még hármat számoljon a békéscsabai csapatra. Csávás Bence mesterhármast ért el találkozón.
  • U15 "B": DVTK - Felsőtárkány 12-1 (7-0)
    Az U15-ös korosztály másik csapata is kiütötte ellenfelét. Az U15 II. osztály Északi csoportjának soros összecsapásán 12-1 arányban diadalmaskodott a DVTK. Tóth Dominik egymaga négy gólt vállalt, Juhos Dávid mesterhármast jegyzett, míg Debreczeni Milán és Antal Áron duplázott az összecsapáson.
  • U14: DVTK-Békéscsaba 3-0 (1-0)
    Úgy tűnik jót tett a múlt hétvégén elért első siker a DVTK U14-es csapatának, hiszen a Honvéd után a Békéscsabát is legyőzték Kiser László tanítványai. Figeczki Ágoston duplája mellett Varga Gergő talált még a kapuba, így győztek a piros-fehérek 3-0 arányban.
  • U13: DVTK - Felsőtárkány 18-0 (10-0)
    A DVTK U13-as csapata volt a hétvége legeredményesebb utánpótláscsapata, hiszen a diósgyőriek nem kímélték az ellenfelet, és összesen 18 gólt rámoltak a felsőtárkányi kapuba. Fölényes győzelmével a csapat második a tabellán.
Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!