Beharangozó 2020. október 16., péntek

Első hazai mérkőzés az Extraligában

Elérkezett az Női Extraliga alapszakaszának 3. fordulója, melyet a Kaposvár ellen fognak játszani a piros-fehérek. Az idei szezonban először, október 18-án vasárnap 19 órakor a Generali Arénában lép pályára a Diósgyőr csapata hazai környezetben.

Első hazai mérkőzés az Extraligában


Kovács Edina ütő játékossal beszélgettünk, aki a kezdetektől tagja a DVTK női röplabda csapatának.

-Négy és fél hónap kihagyás után most először fogtok újra hazai pályán játszani, milyen mérkőzésre számítasz?
-Nagyon izgulunk a mérkőzés miatt, hiszen a tavalyi bajnokesélyes Kaposvár együttese ellen fogunk játszani, akik idén még erősebb kerettel indultak neki a szezonnak. Azon leszünk, hogy a mi játékunk stabil és kiegyensúlyozott legyen. 

-Hogyan zajlott a felkészülés?
-Ezen a héten nagyon jó edzéseken vagyunk túl, melyket Toma Sándor állított össze. Az intenzív edzések mellett, videóelemzéseket is csináltunk. A szerdai Magyar Kupa nyolcaddöntőjében a Jászberény ellen egy felszabadult mérkőzést tudunk játszani, és reméljük, hogy ezt az érzést át tudjuk vinni a vasárnapi meccsre is.

-Idén a röplabda is felkerült a legmagasabb osztályba, az Extraligába, mit üzensz a szurkolóknak, miért látogassanak ki a találkozóra?
-Szeretnénk, ha minél több Diósgyőr szurkoló jönne el az első hazai mérkőzésünkre, mert idén még nagyobb szükségünk van a szurkolóink támogatására. Biztos vagyok benne, hogy egy színvonalas mérkőzésnek lehetnek részesei. Találkozzunk vasárnap a Generali Arénában!

Extraliga alapszakasz, 3.forduló

2020. október 18., vasárnap
19.00 DVTK - 1. MCM-Diamant Kaposvár

A találkozót a tavalyi évhez hasonlóan, idén is ingyen látogathatják a szurkolók.