Beharangozó 2020. október 23., péntek

MK: Jegyek a Békéscsaba - DVTK meccsre

A MOL Magyar Kupa 7. fordulójában Békéscsabára utazik a DVTK labdarúgó csapata. A belépőjegyek kizárólag a helyszínen vásárolhatók meg.

MK: Jegyek a Békéscsaba - DVTK meccsre


MOL Magyar Kupa 2020/2021 7. forduló

2020. október 29., csütörtök
16:00 Békéscsaba 1912 Előre - DVTK (tv: M4 Sport)

A továbbjutás egy mérkőzésen dől el. Amennyiben a rendes játékidőben döntetlen az eredmény, akkor 2x15 perces hosszabbítás következik. Ha a hosszabbításban mindkét sportszervezet azonos számú gólt ér el, vagy nem esik gól, akkor a 11-es rúgások döntenek.

Jegyinfó

A normál vendégszektorba szóló belépőjegyek egységesen 1000 forintba kerülnek, a diákok és a nyugdíjasok 500 forintért vásárolhatnak belépőjegyet, 15 év alatt ingyenes a belépés. A vendégpénztár 15 órakor nyit ki. 

Parkolás

A vendég drukkerek a számukra kijelölt, Munkácsy Hotellel ferdén szemben található őrzött parkolóban, biztonságos körülmények között állíthatják le gépjárműveiket és a Kórház utcán átkelve, a 1-es számú kapun léphetnek be a mérkőzésre. A parkolás ingyenes.

A vendég szektorban büfé üzemel és mellékhelyiségek is biztosítottak.

A helyszín

5060 Békéscsaba, Kórház utca 6.

Sportszerű szurkolás

Kérjük Békéscsabára utazó szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.