Beharangozó 2017. április 5., szerda

"Kemény párharcra készülünk"

Megkezdődőnek a rájátszás küzdelmei a Női Kosárlabda NB I. A-csoportjában. Az Aluinvent DVTK csütörtökön Győrbe látogat, majd vasárnap hazai pályán fogadja a Rába-parti város csapatát. A legjobb négy közé jutásról döntő párharc két győztes mérkőzésig tart. Szerdán kora délután Maikel López és Rasheed Rita válaszolt az újságírók kérdéseire a DVTK Edzőközpontban.

"Kemény párharcra készülünk"

Női Kosárlabda NB I. A-csoport rájátszás

Negyeddöntő

1. mérkőzés

2017. április 6., csütörtök (Győr)
17:00 CMB Cargo UNI Győr - Aluinvent DVTK

2. mérkőzés

2017. április 9., vasárnap (Miskolc)
18:30 Aluinvent DVTK - CMB Cargo UNI Győr

3. mérkőzés - amennyiben szükséges

2017. április 12., szerda (Győr)
17:00 CMB Cargo UNI Győr - Aluinvent DVTK

A sajtótájékoztató anyaga látható lesz az M1 és a Miskolc Televízióban, hallható a Rádió M-en, de az online hírportálok (boon.hu, minap.hu, stb.) mellett bárki elolvashatja majd a csütörtöki Észak-Magyarországban és a Nemzeti Sportban is. A DVTK TV ezúttal is készített egy rövid összefoglalót.

Maikel López: - Egy nagyon jó csapat ellen, egy kemény párharcra készülünk. Egész héten arra koncentráltunk, hogy felkészüljünk az ő játékukból és a saját játékunkat minél tökéletesebben tudjuk játszani ellenük, illetve, hogy a párharcot minél sikeresebben tudjuk megvívni. Minden mérkőzésből lehet tanulni, így a korábbi győzelmeket is szeretnénk felhasználni. Azokat a dolgokat elemeztük ki, amik győzelemre vezettek. Annyiban mindenképpen más lesz, hogy a rájátszásban már nem él az U20-as és a külföldiekre vonatkozó szabály, így mind a két csapat kötöttségek nélkül fog játszani, ebből kifolyólag egészen más mérkőzésekre is lehet számítani.