Beharangozó 2024. január 29., hétfő

Jegyek a KTE - DVTK mérkőzésre

Sűrű hetünk lesz. A Debrecen elleni idegenbeli és az Újpest elleni hazai rangadó között csütörtökön Kecskemétre utazik a DVTK labdarúgó csapata. A KTE - DVTK mérkőzésre szóló belépőjegyek a jegymester.hu oldalon már megvásárolhatók.

Jegyek a KTE - DVTK mérkőzésre


OTP Bank Liga 19. forduló

2023. február 8., csütörtök
20:00 Kecskeméti TE - Diósgyőri VTK (Tv.: M4 Sport)

Jegyinfó

A vendégszektor a Csabay Géza körútról érkezve közelíthető meg, parkoló közvetlenül a szektor bejárata mellett, a Kecskeméti Fürdővel szemben található. A vendégszektorba a 3-as kapun keresztül lehet belépni, büfé és mosdók üzemelnek. Fizetni csak készpénzzel tudnak a helyszínen a vendégszurkolók.

Normál jegyek: 2.000 forint
Kedvezményes (6-18 éves korig, 65 év felett) jegyek: 1.500 forint
Gyermekjegy (6 év alatt): Mindkét lelátóra ingyenes, regisztrációs jeggyel (csak a helyszínen, ha marad jegy).

A belépőjegyek online, a jegymester.hu oldalon vásárolhatók meg, a Széktói Stadion pénztárai egy órával a mérkőzés előtt nyitnak ki. 

Helyszín

Széktói Stadion (6000 Kecskemét, Csabay Géza körút 1/A.)

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.