Beharangozó 2023. december 3., vasárnap

Ma a Győr ellen játszunk rangadót a DVTK Arénában

Újra dupla meccs a DVTK Sportligetben! Ma férfi labdarúgóink 15 óra 15 perctől a Zalaegerszeget fogadják a DVTK Stadionban, míg női kosárlabdázóink 17 óra 30 perctől a Győrt látják vendégül a DVTK Arénában. Gyere és szurkolj nekünk mind a két meccsen! A SERCO UNI Győr elleni rangadó előtt Völgyi Péter osztotta meg gondolatait.

Ma a Győr ellen játszunk rangadót a DVTK Arénában


Tippmix Női NB I. A-csoport 7. forduló

2023. december 3., vasárnap (Miskolc, DVTK Aréna)
17:30 DVTK HUN-Therm - SERCO UNI Győr (Jegyvásárlás)

Újra dupla meccs a DVTK Sportligetben!

December 3-án újra dupla meccsel várjuk a szurkolókat a DVTK Sportligetben! Férfi labdarúgóink 15 óra 15 perctől a Zalaegerszeget fogadják a DVTK Stadionban, míg női kosárlabdázóink 17 óra 30 perctől a Győrt látják vendégül a DVTK Arénában. Gyere és szurkolj nekünk mind a két meccsen! Ne feledd, számít, ha itt vagy!

Edzői várakozás

Völgyi Péter: Nagyon fontos ez a mérkőzés a bajnoki alapszakasz-helyezéseket tekintve, mindkét csapat szeretné a lehető legjobb pozíciót kiharcolni magának a rájátszásra. A Győr is és mi is küzdünk kulcsembereink sérülésével, és ahogy ránk, úgy rájuk is erős hatással van a kettős terhelés. A bajnokságban most egy kiemelt hónap következik, sorra jönnek majd a rangadók, és nagyon fontos, hogy hazai pályán egy győzelemmel kezdjük meg ezt a nagy menetelést. Szerdán ismét megmutatták a szurkolóink, milyen nagyszerű hangulatot képesek teremteni, ezúttal is nagyon várjuk őket ezúttal is a DVTK Arénába. Remélem, hogy idén még sokszor lesz részünk ehhez hasonló támogatásban, jó lenne, ha a Győr ellen sokan buzdítanának minket a lelátókról. Én nagyon bízom benne, hogy a labdarúgó mérkőzés után sokan átjönnek majd minket is megnézni, pedig minden erőnkkel azon leszünk, hogy győztesen hagyjuk el a parkettet, és tovább őrizzük veretlenségünket a bajnokságban.